Begeleiding & Project Management

Professioneel, specialist, hands-on

Bij DDL betekent Project Management veel meer dan louter planningstechnieken en budgetbeheer. We gaan er prat op dat onze Project Managers u ook een doorgedreven professionalisering en specialisatie kunnen voorleggen, naast een praktische hands-on ervaring om snel technische problemen op te lossen of de leiding te nemen over projectonderdelen.

Al bij kleine projecten zijn verschillende partijen betrokken die allemaal hun stempel op het ontwerp drukken. Onze project managers zorgen dat dit in goede banen geleid wordt.

Professioneel, specialist, hands-on

Samen met onze project manager bepaalt u als opdrachtgever de doelstellingen van het project. We begeleiden u bij het vooronderzoek. Wat is het einddoel en de timing? Welke middelen zijn er beschikbaar? Onze Project Manager zorgt er voor dat de doelstelling duidelijk gesteld wordt. Verder koppelen we gerichte acties aan de doelstelling(en).

Vervolgens zetten we deze doelstellingen om in een gerichte offerte van de mogelijke leveranciers. Als onafhankelijke project managers zijn we aan geen enkel merk of leverancier gebonden. Hierdoor zijn we in staat om u steeds de best mogelijke oplossing te bieden en begeleiden we u in de keuze van de best passende partners.

Als onafhankelijke project managers zijn we aan geen enkel merk of leverancier gebonden.

Wanneer de juiste partners gekozen worden, kan het project van start gaan. Onze project manager stelt het team samen en waakt over alle deadlines en budget. Hij zorgt ervoor dat ook alle projectmedewerkers zich hieraan houden. Als hand-ons project managers geven we praktisch advies en sturen we waar nodig.

Technische én communicatieve vaardigheden

Wist u dat we bij onze ingenieurs niet alleen beoordelen op technische kennis, maar ook op soft skills en communicatieve vaardigheden? Een goede project manager houdt iedereen immers gemotiveerd om samen het projectdoel te bereiken. Daarvoor heeft hij niet enkel een serieuze technische bagage nodig, maar moet hij ook beschikken over de nodige communicatieve en sociale vaardigheden.

Technisch én communicatief.

Naar een vlotte opstart

Tenslotte coördineren onze project managers ook de opstart van uw systeem. Hierbij is hij de eerste man die zal gecontacteerd worden mocht er iets niet helemaal lopen zoals voorzien. Onze project managers zijn erop getraind om in dergelijke situaties snel en juist te handelen.

Onze project managers zorgen voor een vlotte opstart dankzij een goede voorbereiding, een hecht projectteam en efficiënt optreden.

CONTACT

Op zoek naar een studiebureau dat u concrete, praktische oplossingen aanreikt zodat u gegarandeerd voldoet aan alle regelgevingen?

Neem gerust contact met ons op.

DD Logistics

Stefan Vercauteren

T+32 (0)485 40 92 73
Elogistics@ddeng.be

Of via onderstaand formulier.

12 + 11 =