DD Engineering is sinds 1991 uitgegroeid tot een multidisciplinair en innoverend ingenieursbedrijf met stevige wortels in de procesindustrie.

Engineering en communicatie

Vandaag sturen we multidisciplinaire ingenieurs naar onze klanten om machines, processen en bedrijfsomgevingen efficiënter en veiliger te maken met het oog op een optimaal bedrijfsrendement. Ze staan niet alleen in voor de engineering maar nemen ook de leiding van het project, van bij de aanvang tot de oplevering. Dat is de reden waarom we bij de aanwerving van onze ingenieurs niet enkel belang hechten aan hun theoretische en praktische verworvenheden maar hun communicatietalent evenzeer naar waarde weten te schatten. 

Eén aanspreekpunt met beslissingsbevoegdheid

Het voordeel voor onze klanten is dat ze gedurende de uitwerking van hun project slechts één aanspreekpunt hebben met volledige beslissingsbevoegdheid. We weten echter dat ook onze ingenieurs prijs stellen op het vertrouwen dat ze krijgen om hun job in alle vrijheid en merkonafhankelijkheid te kunnen doen. Hun zelfstandigheid is de voorwaarde opdat ze hun opdracht op de best mogelijke manier kunnen uitoefenen en optimaal kunnen inspelen op de specifieke bedrijfssituatie waarin ze terechtkomen. 

Voorbij de standaardoplossingen

De ervaring van onze ingenieurs en de expertise die DD Engineering de voorbije 30 jaar heeft verzameld in een grote verscheidenheid aan industriële sectoren is het kapitaal van ons bedrijf en de reden waarom we verder durven kijken dan standaardoplossingen. We maken voortdurend werk om die schat verder aan te vullen en de opgebouwde kennis en expertise voor al onze medewerkers te ontsluiten. Dit is de kwaliteitsstempel die we op elke opdracht voor onze klanten drukken en ons beste argument om de geprefereerde adviseur en partner te worden voor alle technische projecten.

En laten we het niet onder stoelen of banken steken: we zijn blij dat we met ons werk impact hebben op de manier waarop bedrijven aan de weg timmeren. Fier dat we met elk project de wereld een beetje beter, veiliger en efficiënter kunnen maken.

Niels Colson,
zaakvoerder

 

DD Engineering maakt deel uit van de TEG Group. Deze snelgroeiende groep huist 3 bedrijven, elk met een passie voor techniek, elk met een eigen specialisatie. Meer dan 80 werknemers brengen er dagelijks techniek en industrie samen.

 • DD Engineering – multidisciplinair ingenieurs- en studiebureau
 • AlphaZ – technische ondersteuning van industriële bedrijven
 • INDIGI – ingenieursbureau gespecialiseerd in industriële digitalisatie

Onze vestigingen

 • Hoofdkantoor Ieper
  Ter Waarde 50
  8900 Ieper
  +32 (0)57 42 15 21

 • Kantoor Gent
  Ottergemsesteenweg 703
  9000 Gent

 • Kantoor Grobbendonk
  Industrieweg 18
  2280 Grobbendonk

We staan tot uw dienst vanuit 3 strategisch gelegen vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Ieper zijn we snel ter plaatse in heel West-Vlaanderen. Vanuit onze kantoren in Gent, die we delen met onze zusterbedrijven AlphaZ en Indigi, zijn we actief in Oost-Vlaanderen. Met Grobbendonk hebben we een uitvalsbasis voor Antwerpen en Limburg. Voor onze mensen zijn die locaties de perfecte uitvalsbasis, vlakbij de autosnelweg.

Hoofdkantoor Ieper

Ter Waarde 50
8900 Ieper
+32 (0)57 42 15 21

Kantoor Gent

Ottergemsesteenweg 703
9000 Gent

Kantoor Grobbendonk

Industrieweg 18
2280 Grobbendonk