Dashboarding

Dashboarding is de ultieme tool om een duidelijk en correct inzicht van uw productievloer te verkrijgen en zo de productiviteit en efficiëntie te verhogen. Een plant manager wil immers weten wat er gebeurt op helikopterniveau en ontdekken waar het mis loopt. Een lijnmanager loopt liever niet achter de feiten aan terwijl hij constant in Excel werkt, en een operator droomt van zicht op real-time informatie die vertelt hoe en waar goed alles draait, of niet.

“Via dashboarding verhogen we de productiviteit en efficiëntie van uw productievloer.

DUIDELIJK INZICHT IN UW PRODUCTIEDATA

Binnen deze expertise helpen onze digitale ingenieurs u een duidelijk en overzichtelijk inzicht te geven in uw (productie)data. We doen dit o.a. voor onderstaande KPI’s:

 

  • OEE (=Overall Equipment Effectiveness). Dit betreft een combinatie van de beschikbaarheid, snelheid en kwaliteit van uw machines inclusief ingave van storingsoorzaken.
  • Inzicht in machinedata en procesparameters.
  • Inzicht in het energieverbruik van uw machines en productievloer (via energiedata).
  • ….

WHEN PLANT ENGINEERING MEETS DIGITAL ENGINEERING

Dankzij onze jarenlange ervaring als (proces)ingenieurs (via DD Plant Engineering) capteren we in no-time de relevante parameters op uw productievloer en kunnen we deze erg snel voor u visualiseren.
De architectuur om dashboarding op te zetten is afhankelijk van verschillende factoren. We helpen u deze factoren in kaart te brengen. Daarnaast begeleiden we u bij de selectie van de juiste bouwstenen ervan, van sensor tot analyse.

CONTACT

Ook op zoek naar digitale engineering & consulting op maat van uw productie?
 

Neem gerust contact met ons op.
 

Of via onderstaand formulier.

13 + 9 =