Bij DDE engineeren we de fabrieken van morgen

De toekomst ligt om de hoek. Dat weten we bij DDE maar al te goed. Als architect van productielijnen en logistiek ligt onze focus daarom steevast op innovatie, automatisatie & digitalisatie. We detecteren de huidige én toekomstige noden van onze klanten en ontwikkelen met hen excellente en flexibele operaties. Plekken waar het bovendien aangenaam en veilig werken is. Dat alles met respect voor het milieu en in nauw overleg met de opdrachtgever. Want enkel zo schitteren onze klanten. Vandaag én morgen!

Innovatie

Automatisatie &
digitalisatie

Veiligheid

Duurzaamheid

Hoe we dit alles tot een goed einde brengen? Door onze dagelijkse werking te baseren op drie bouwstenen en deze steeds af te toetsen aan onze vijf waarden.

Bouwstenen

1  Engineering expertise

PLANT
ENGINEERING

LOGISTICS
ENGINEERING

SAFETY
ENGINEERING
DIGITAL
ENGINEERING

Als multidisciplinair
ingenieursbureau…

draait het bij ons rond vier specialisaties: plant engineering, safety engineering, logistieke engineering en digitale engineering.

Via deze multidisciplinaire expertise zijn wij dé architect van productielijnen en logistiek om zo strategische uitbreidingen bij onze klanten tot een goed einde te brengen. Zij kunnen op hun twee oren slapen door de complete ontzorging die wij hen bieden.

We zijn architecten van productielijnen & logistiek

PLANT
ENGINEERING

LOGISTICS
ENGINEERING
SAFETY
ENGINEERING
DIGITAL
ENGINEERING

Experten met vakkennis

We blijven onszelf uitdagen en leggen de lat hoog. Onze ingenieurs vallen dan ook op door hun diepgaande expertise en passie voor engineering & techniek, in combinatie met een grote beschikbaarheid en flexibiliteit voor de klant.

Continue opleidingen

De fabrieken van morgen bouw je niet zomaar. Onze medewerkers moeten blijven groeien, als persoon, maar ook als ingenieur.
Onze interne opleidingen worden georganiseerd en gegeven door onze eigen ingenieurs, maar we sturen onze mensen evengoed naar externe opleidingen en seminaries.

2   Top delivery

We ontzorgen
& denken mee

We denken mee met onze klant en pakken de dingen hands-on aan, met bezoeken aan de werkvloer en in meetings met leveranciers.

We walk your walk,
we talk your talk

Grote beschikbaarheid & flexibiliteit

Onze agenda’s stemmen we af op die van de klant (en niet omgekeerd).

We vertalen alles in mensentaal en communiceren duidelijk. Soft-skills zijn daarin erg belangrijk.

Groeien als ingenieur
en als bedrijf

Onze ingenieurs krijgen uitdagende projecten voorgeschoteld, engineering the factories of tomorrow is immers geen loos begrip. Daarnaast investeren we continu in interne en externe opleidingen en hechten we veel belang aan persoonlijke groeitrajecten.
De continue groei van DDE de afgelopen jaren is het resultaat van de expertise, passie en inzet van onze medewerkers. We groeien graag en willen blijven groeien.

Nieuwe collega’s
in 2020

Nieuwe klanten
in 2020

%

Gemiddelde omzetgroei
laatste 5 jaar

3  Together

One team, one dde, samen met de klant

Bij onze klanten etaleren we niet alleen de eigen kennis, maar ook die van het ganse team. Samenwerken in een goede verstandhouding is voor ons dan ook heel belangrijk. Met de klant, én met de collega’s.
We zijn graag samen en vieren successen samen.
Van teammeetings, avondjes op café, teambuilding tot barbecues, ja, de sfeer zit er alvast in.

Fun & feel good

Het succes en de mooie groei van DD Engineering is het resultaat van het engagement, passie en vakkennis van onze medewerkers.
We vinden het belangrijk dat ze zich goed voelen en dat ze groeien als ingenieur én als persoon. We bieden hen dan ook groeitrajecten, uitdagende projecten en veel fun.

#SamenSterkBijDDE

Coaching & support

We hechten veel belang aan de mens achter de ingenieur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, zich goed voelt en zich verder kan ontplooien. Coaching & support maken daar een belangrijk deel van uit.

Diensten

Strategisch Engineering Advies & Consulting

Project Management

Process & Project Engineering

Construction Management

Studies & Berekeningen

Waarden

Naast de bovenstaande bouwstenen baseren we onze dagelijkse werking op vijf waarden. Alles wat we doen bij DDE toetsen we af aan deze waarden. Zij vormen immers de kern van ons bestaan.

We steunen op vijf waarden om de vertaalslag te maken naar de praktijk.


GEPASSIONEERD
We doen onze job vanuit het hart


KLANTGERICHT
We gaan voor de beste oplossing

KWALITATIEF
We leggen de lat zeer hoog

RESPECTVOL
We houden steeds rekening met jou

EERLIJK
We benoemen de dingen zoals ze zijn

CONTACT

Lijkt een job als ingenieur bij DD Engineering wel iets voor jou? Neem gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest