REFERENTIE – Read: 4 min.

Liberas – logistiek concept lay-out

Tags:Logistics

Diensten: Logistics engineering, concept layout studie

Recentelijk hebben onze ingenieurs Liberas bijgestaan met het uitwerken van een conceptuele lay-out studie.

Verhuis naar nieuw depot

Liberas, een erfgoedcentrum dat door de Vlaamse overheid erkend is als cultureel archief, verhuist binnenkort naar een nieuw depot in Mariakerke.

In deze ruimte van 475m² dient zowel archiefmateriaal als werkingsmateriaal opgeslagen te worden. Teneinde wanorde te vermijden wenst Liberas op voorhand over een plan te beschikken waar ze welke materialen gaan stockeren.

Gezien het gebrek aan interne expertise in deze inrichting heeft een ingenieur van DD Engineering, eveneens op 2 dagen tijd, enkele voorstellen uitgetekend. Elk van deze voorstellen is dan voorgesteld met hun voor- en nadelen.

Voorstellen lay-out Liberas
Liberas – plannen nieuwe locatie
Liberas – Oud gebouw & opslag

Klant: Liberas

Liberas is het erfgoedcentrum voor de geschiedenis van het vrijheidsideaal in al zijn facetten. De organisatie is in 1982 opgericht als bewaarplaats voor de geschiedenis van het liberalisme in Vlaanderen en België. Intussen is Liberas uitgegroeid tot een archiefinstelling die zich ook richt op personen, denkgroepen, (niet-zuilgebonden) beroepsorganisaties, vrije beroepen en allerlei andere groepen die een bijdrage lever(d)en aan het realiseren van het vrijheidsideaal.

Locatie: Gent

www.liberas.eu

Contact

Ook benieuwd wat onze logistieke ingenieurs voor uw productievloer kunnen betekenen? Neem gerust contact op Stefan. Hij brengt u graag in contact met de juiste ingenieurs voor uw project.