Hoger rendement en flexibiliteit van
uw productie via Industry 4.0

Inzicht in productie via Dashboards
Sturing van productie via productiesoftware
Network & cyber security op uw productievloer

Hoe maken we het verschil?

Merkonafhankelijk advies

Als onafhankelijke expert helpen we u de beste digitale oplossingen te kiezen voor uw uitdagingen, zonder voorkeur in merk of leverancier.

Praktijkgerichte oplossingen

Uitgebreide kennis van de productievloer zorgt voor sneller begrip van noden en implementatie van juiste digitale oplossingen door samenwerking met de procesingenieurs van DD Plant Engineering.

Brede kennis en ervaring

Een uitgebreide kennis van zowel productiesoftware als de benodigde hardware (edge devices, gateways, sensoren, …) en de daarbij horende connectiviteit.

Digitalisatie gebaseerd op ùw noden

We luisteren eerst naar u, gaan na wat uw noden zijn, bezoeken uw faciliteiten, en gaan pas vervolgens aan de slag.

When plant engineering meets digital engineering

Door onze jarenlange ervaring in plant engineering kennen en snappen wij productievloeren als geen ander. Hierdoor begrijpen we niet alleen snel uw noden, maar capteren we ook onmiddellijk de juiste, kritische parameters. Vervolgens maken onze digitale ingenieurs de vertaalslag naar de digitale wereld.

Dankzij deze verregaande kruisbestuiving tussen plant en digital engineering bent u zeker van efficiënte én effectieve dashboards, productiesoftware en cyber & network security.

Benieuwd hoe we dit voor u kunnen doen?
Neem gerust contact op

Industry 4.0 en digitalisatie van de productievloer

Industry 4.0 is kortweg digitalisatie van de productievloer en van de logistieke omgeving. Hierdoor kan je als bedrijf je productieprocessen drastisch verbeteren.

Door machines, toestellen, sensoren enz. te verbinden met elkaar creëren we een netwerk. Hieraan kunnen we vervolgens allerhande tools koppelen zoals databases, analysesystemen etc. die nu, in tegenstelling tot vroeger, over real-time gegevens beschikken. Wanneer we bovendien dit netwerk met het internet verbinden, openen we de deuren naar een nog grotere waaier aan mogelijkheden.

Deze mogelijkheden maken uw machines en bij uitbreiding uw gehele fabriek ‘smart’. De potentiële positieve impact op uw productievloer en logistiek is enorm.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

Intake &
scoping

We bezoeken uw faciliteiten samen met een collega van DD Plant Engineering en luisteren naar uw noden. We brengen de digitale opportuniteiten van uw productie op een duidelijke, realistische manier in kaart.

Uitwerken business
cases

We werken een aantal business cases uit op basis van de intake & scoping. Indien nodig, berekenen we een ROI. We ovewegen een Proof Of Concept indien de ROI nog moet aangetoond worden.

Functionele
analyse

We maken een uitgebreide beschrijving van de eisen waaraan de finale oplossing moet voldoen en hoe deze moet werken. Wanneer nodig wordt een lastenboek geschreven dat naar verschillende leveranciers wordt gestuurd.

Uitrol applicaties &
analyse

We begeleiden de uitrol van de applicatie(s) en sturen bij waar nodig. We zorgen dat de software en dashboards niet alleen doen wat ze moeten doen, maar dat de gebruikers ze ook graag en eenvoudig gebruiken.

EXPERTISES

Inzicht in productie via dashboards

Sturing van productie via productiesoftware

Network & cyber security op de productievloer

KNOWLEDGE
CENTER
DIGITAL

Vier unieke voordelen van een multidisciplinaire aanpak

DD Engineering is een multidisciplinair engineeringsbureau, dat al meer dan 30 jaar technische uitdagingen in de industrie begeleidt en uitvoert. Dit multidisciplinaire karakter wordt vaak anders ingevuld. Daarom bij deze een woordje uitleg.

MES4SME 2019

We organiseerden samen met verschillende technologiepartners MSE4SME. Een event speciaal voor KMO’s rond productiesoftware en Industry 4.0.

Wat is de meerwaarde van een merk onafhankelijke consultant?

De essentie van een goede analyse of een goed plan dient de weerspiegeling te zijn van de echte wensen die leven in het bedrijf. Een merkonafhankelijke consultant staat hier garant voor.

CONTACT

Ook op zoek naar digitale engineering & consulting op maat van uw productie?

Neem gerust contact met ons op.

Digital Engineering

Stefan Vercauteren

T+32 (0) 57 42 15 21
Edigital@ddeng.be

Of via onderstaand formulier.

12 + 3 =